Nyaraló - Bokod


Méret
57 m2
Szoba
3
Állapot
Átlagos állapotú
10 650 000 Ft
1138
Ingatlan azonosítója

Érdeklődés: +36 70 206 55 86

Részletes információk
Eladásra kínálunk 300 m-re a Bokodi tó -tól “lebegő falu” részén zártkerti ingatlan besorolású, 1/telken 2/db 27+30 nm épületből álló hétvégi házat, melyből az első épület a telken egy fa szerkezetű “Éva “ típusú nyaraló: 2db szoba konyha étkező található, majd a telek végén egy tégla építésű nyári konyha mellékhelyiséggel, kézmosóval, amely egy helységből áll , Közvetlen mellette külön bejárattal egy helységgel szintén!! Ez az épület alatt egy 15m²-es pince is található!! Az ingatlan egy kisebb szigeteléssel, gyors elektromos fűtés panel-rendszerrel akár lakható ingatlanná alakítható. A vízellátást egy gyűrűs kút biztosítja. Szomszédságában a lakók barátságosak, szinte minden lakó lakhatásra is használja. Az ingatlan fekvését tekintve a madárcsicsergés a nyugalom szintén elvarázsolja az embereket,, A telken található diófa, meggy fa, szőlő lugas, ribizli, almafa. Bejáratnál autó beállási lehetőség is rendelkezésünkre áll, a kivezető út teljesen jó minőségű! Megközelíthető Kecskéd felől, Oroszlány felől ,is! Vessen egy pillantást hiszen az ingatlan nagyon közkedvelt helyen fekszik, a tó-tól 300 m-re akár horgászásra, nyaralásra is alkalmas,. A tulajdonos szívéhez nőtt nyaralóját családi okok miatt értékesíti csupán!! Ne sajnálja idejét egy rövid megtekintést mindenképp megér , hívja BIZALOMMAL 28.éves sikeresen tehermentesen működő irodánkat ! Akár hétvégén ünnepnapokon is! Hétköznap; hétfőtől péntekig 9-20.00-ig Hétvégén 10.00-tól 13.00-ig! Az iroda szolgáltatásait teljes körűek ! Amennyiben eladni is szeretné ingatlanját ahhoz ,hogy álmai otthonát megtudja vásárolni ,, vagy hitellel kombinálva szeretné megvásárolni. Álmai otthonát ? Akkor nálunk jó helyen jár !! Fullhaus ingatlan es hiteliroda teljes körűen , mindenben segít ügyvédi háttérrel . Igy egyszerüen-terhet levenni az ön válláról!! Kevezményes dijszabással, vagy akàr dijmentesen is!! Igen jól látja ! A HÓNAP akciója AKÀR Már 0% vagy minimum 1,99%~ megbízási dijtól IS! Vállaljuk , elképzelt otthona Felkutatását-megkeresését.,is ! Töltse hétvégét a családdal Barátaival szeretteivel dőljön hátra , pihenve várja segítségünket ingatlan eladását, akár megvásárolni kivánt ingatlanja felkutatását!! Érdeklődés időpont egyeztetés: ÁRENDÁS Kata 06 70/206-5586 Ágnes ; +36 70 279 1921 számom!!

Ne sajnálja ránk idejét, hiszen a szerencse mindenkinek jár!
Irodánk az ingatlan megvásárlásához díjmentes hitelügyintézést is biztosít, kérjen időpontot!

Bármely bank ajánlatait kidolgozzuk Önnek és lebonyolítjuk az ügyintézést az Ön igénye szerint díjmentesen akár 1,5 hónap leforgása alatt!

28 év szakmai tapasztalattal, ügyvédi háttérrel segítjük Önt!
Energetikai tanúsítvány készítését akár egy napos határidővel vállajuk!


Dőljön hátra nyugodtan, irodánk Ön helyett intéz mindent, a lakás megvásárlásától az eladásig, a hitel ügyintézéssel egybekötve!

Amennyiben a vásárláshoz az Ön ingatlanát is el kell hogy adja, irodánk ennek ügyintézésében is teljeskörű segítséget nyújt! Egyedi díjazással, sőt akár díjmentes értékesítéssel is!

Keressen telefonon vagy küldjön SMS-t , illetve Viber-en, WhatsApp-on, e-mailen is elérhetőek vagyunk hétfőtől vasárnapig: +36 70 206 55 86

Hívjon bizalommal, mi rendelkezésére állunk 28 év sikeres szakmai tapasztalattal!
Egyedi kedvezményekkel várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket, díjazásunk 1,5%-tól elérhető!

Az ingatlan adatai
Státusz:Eladó
Feltöltés dátuma:2022.05.23
Típus:Nyaraló
Állapot:Átlagos állapotú
Szerkezet:tégla
Város:Bokod
Cím:Lebegő falu
Méret:57 m2
Szobák:3
Fűtés: Egyéb
Melegvíz: Villanyboiler
Telek méret:400 m2
Fürdőszobák száma:1
Mellékhelyiségek száma:1
Lift:nincs
Parkolás:utcán

VISSZAHÍVÁST KÉREK
Az Ön neve
Az Ön telefonszáma
Biztonsági kód: *