Használt lakás (4 emeletes, tégla) - Tatabánya


Méret
51 m2
Szoba
2
Állapot
Jó állapotú
26 900 000 Ft
1158
Ingatlan azonosítója

Érdeklődés: +36 70 206 55 86

Részletes információk
Köztársaság úton a Záray Márta Emlékpark mellett eladásra kínálunk egy zöldövezeti, 51 m²-es két külön bejáratú szobás, nagy konyhás, nagy fürdős (fürdőszoba ablakkal ellátott) tégla lakást. A nyílászárók kicserélésre kerültek, mint ahogy a bejárati ajtó is. Az összes nyílászárón szúnyogháló redőny található. A lépcsőház felújított belülről, új nyílás záróval, két oldala az épületnek szigetelt!!! 300 m-en belül bank, Agora, csónakázótó, játszótér, új orvosi rendelő, Mellettünk óvoda, iskola. A vasútállomás 10 perc sétára található!! A társasház előkertet a lakóközösség nagyon szépen, gyönyörűen virágoskertként művelik, jó érzés a lépcsőházba, ingatlanba belépni! Mindenhol virág, tisztaság vár minket! Az ingatlanból a lakók már költözés alatt állnak!! Ne sajnálja rá idejét egy megtekintést megér… Az ingatlan ára ; 26 900 000 Ft!! Irodánkon keresztül a hitel ügyintézés több bank ajánlata közül ingyenes!!! Mi azért vagyunk hogy segítsünk, ön helyett sorba állni sorszámot húzni várakozni a A hitelszerződést is mit csináljuk jönnek csak kiválasztani kell több bank ajánlatai közül hívjon bizalommal Akár hétvégén is!! Árendás Kata cég tulajdonos: 06 70/206-5586!

Ne sajnálja ránk idejét, hiszen a szerencse mindenkinek jár!
Irodánk az ingatlan megvásárlásához díjmentes hitelügyintézést is biztosít, kérjen időpontot!

Bármely bank ajánlatait kidolgozzuk Önnek és lebonyolítjuk az ügyintézést az Ön igénye szerint díjmentesen akár 1,5 hónap leforgása alatt!

28 év szakmai tapasztalattal, ügyvédi háttérrel segítjük Önt!
Energetikai tanúsítvány készítését akár egy napos határidővel vállajuk!


Dőljön hátra nyugodtan, irodánk Ön helyett intéz mindent, a lakás megvásárlásától az eladásig, a hitel ügyintézéssel egybekötve!

Amennyiben a vásárláshoz az Ön ingatlanát is el kell hogy adja, irodánk ennek ügyintézésében is teljeskörű segítséget nyújt! Egyedi díjazással, sőt akár díjmentes értékesítéssel is!

Keressen telefonon vagy küldjön SMS-t , illetve Viber-en, WhatsApp-on, e-mailen is elérhetőek vagyunk hétfőtől vasárnapig: +36 70 206 55 86

Hívjon bizalommal, mi rendelkezésére állunk 28 év sikeres szakmai tapasztalattal!
Egyedi kedvezményekkel várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket, díjazásunk 1,5%-tól elérhető!

Az ingatlan adatai
Státusz:Eladó
Feltöltés dátuma:2022.07.09
Típus:Használt lakás (4 emeletes, tégla)
Állapot:Jó állapotú
Szerkezet:tégla
Város:Tatabánya
Városrész:Újváros
Cím:Köztársaság út
Méret:51 m2
Szobák:2
Fűtés: Távfűtés, radiátor hőleadókkal
Melegvíz: Távmelegvíz
Emelet:3
Fürdőszobák száma:1
Mellékhelyiségek száma:1
Lift:nincs
Parkolás:utcán

VISSZAHÍVÁST KÉREK
Az Ön neve
Az Ön telefonszáma
Biztonsági kód: *