Használt lakás (10 emeletes, panel) - Budapest


Méret
50 m2
Szoba
2
Állapot
Felújított
33 900 000 Ft
1159
Ingatlan azonosítója

Érdeklődés: +36 70 206 55 86

Részletes információk
Budapest, X. kerület centrumában, újhegyi lakótelep családi házas övezet mentén, ,frissen-egyben teljesen felújított, panel programban részt vett 10. emeleti erkélyes, klimatizált lakás eladó. Az ingatlan 50nm-es, 2 külön nyíló szobával, új nyílászárókkal, újonnan kialakított ebédlővel, ami új beépített szekrényekkel felszerelt. Fürdő-WC különálló. Szép felújított konyhával rendelkezik. A lakás napfényes, távfűtéses, kis rezsivel: -fűtésszámla: 8500/hó, -közös költség: 13.000/hó. A ház lakó közössége nagyon barátságos és nyugodt mint ahogy a környék is csendes. A parkolási lehetőség díjmentes, egyben kiváló, mert mindig van szabad parkoló! A lakótelepen rendőrségre bekötött kamerarendszer került kiépítésre. 200-500méteres körzetben bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, élelmiszerüzlet; Spar-Penni-Lidl, Köki terminál. Erdős résszel sportliget is kellemessé teszi a kikapcsolódást és egy gyönyörű bányató hangulatát élvezhetjük akár az esti sétánkkal !!! Kiváló a közlekedés, a buszjárat, Köki, Örs Vezér tere ,a 3.-as metró is könnyen megközelíthető. Eladási ár: 34,99.millió Ft. Bármilyen kérdése maradt? Keresse irodánkat bizalommal a nap bármely szakában. Telefonos időpont egyeztetéssel szívesen állunk rendelkezésére vagy küldjön SMS-t szívesen visszahívjuk!!! Amennyiben banki hitelre is szüksége van a megvásárláshoz,?? Kiváló szakmai gyakorlattal irodánk díjmentesen segít , független banki ügyintézéssel a megvásárlásában!! Amennyiben ez ingatlan megvásárlásához az ön lakásának eladására is szüksége van? Irodánk 28.éves szakmai tapasztalattal AKÁR- díjmentesen is segít értékesíteni ingatlanát!! Forduljon hozzánk bizalommal, hisz szakmai tapasztalatunk magáért beszél! H-V: 9;00-19;00 Tel.:06/70206-5586

Ne sajnálja ránk idejét, hiszen a szerencse mindenkinek jár!
Irodánk az ingatlan megvásárlásához díjmentes hitelügyintézést is biztosít, kérjen időpontot!

Bármely bank ajánlatait kidolgozzuk Önnek és lebonyolítjuk az ügyintézést az Ön igénye szerint díjmentesen akár 1,5 hónap leforgása alatt!

28 év szakmai tapasztalattal, ügyvédi háttérrel segítjük Önt!
Energetikai tanúsítvány készítését akár egy napos határidővel vállajuk!


Dőljön hátra nyugodtan, irodánk Ön helyett intéz mindent, a lakás megvásárlásától az eladásig, a hitel ügyintézéssel egybekötve!

Amennyiben a vásárláshoz az Ön ingatlanát is el kell hogy adja, irodánk ennek ügyintézésében is teljeskörű segítséget nyújt! Egyedi díjazással, sőt akár díjmentes értékesítéssel is!

Keressen telefonon vagy küldjön SMS-t , illetve Viber-en, WhatsApp-on, e-mailen is elérhetőek vagyunk hétfőtől vasárnapig: +36 70 206 55 86

Hívjon bizalommal, mi rendelkezésére állunk 28 év sikeres szakmai tapasztalattal!
Egyedi kedvezményekkel várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket, díjazásunk 1,5%-tól elérhető!

Az ingatlan adatai
Státusz:Eladó
Feltöltés dátuma:2022.07.29
Típus:Használt lakás (10 emeletes, panel)
Állapot:Felújított
Szerkezet:panel
Város:Budapest
Városrész:X. kerület
Cím:Újhegyi lakótelep
Méret:50 m2
Szobák:2
Fűtés: Távfűtés, radiátor hőleadókkal
Melegvíz: Távmelegvíz
Emelet:10
Erkély típusa:Erkély
Fürdőszobák száma:1
Mellékhelyiségek száma:1
Lift:van
Parkolás:utcán

VISSZAHÍVÁST KÉREK
Az Ön neve
Az Ön telefonszáma
Biztonsági kód: *