Használt lakás (4 emeletes, tégla) - Tatabánya


Méret
56 m2
Szoba
2
Állapot
Újszerű
31 500 000 Ft
1160
Ingatlan azonosítója

Érdeklődés: +36 70 206 55 86

Részletes információk
Ritka kincs !! Szeretném figyelmébe ajánlani alkalmi lakásunkat!! Már most Gondoljon , majd egyben spóroljon a közeljövőben bevezetésre kerülő drasztikus rezsi áremelésre!! De ami ritka kincs a FŰTÉS “igazi egyedi mérője” amivel a fűtését pontosan szabályozni tudja !! Ez NEM költségmegosztós fűtésű, hanem IGAZI EGYEDI MÉRŐVEL RENDELKEZIK!! Ne fizesse más fűtés számláját az ön fűtés számlájában!! Itt napi szinten, csak annyit kell fizetnie amennyit épp pillanatnyilag fogyaszt! Hisz a városban ritka kincs a fűtésben is egyedi mérős lakások!! Ezért ragadja meg az egyedi alkalmat mielőbb, lemaradna! Szinte új építésűnek tekintett 2 szobás lakást kínálunk a tatabányai Kormányhivatal vonzáskörzetében, 2. emeleten, kettő szobás, 56 m²-es, jó elosztású, jó fekvésű, rendezett zöldövezeti környezetben lévő lakást!! Figyelemre méltó a lakóközösség magánterületként gondozott kertje, ahol a csend és a nyugalom, a madárcsicsergés, az sok szép virágzó növények, virágok díszítik a környezetet! FOTÓT TUDOK KÜLDENI E-mailben, sms-ben, viberen, WhatsApp-on messengeren. Ár: 31.500.000 Ft. Az ingatlan megvásárlásához díjmentes hitelügyintézést vállalunk akár egy hónap lebonyolítással!! De amennyiben a megvásárlásához az ön ingatlanát el kell hogy adja irodánk szívesen áll rendelkezésére akadálymentes értékesítéssel is!! Nem rabolom az idejét tovább, amennyiben kíváncsivá tette ez a rendkívül alkalmi lehetőségű lakásunk keressen telefonon vagy küldjön SMS t Emailt.! Mi hétfőtől vasárnapig elérhetőek vagyunk telefonon, időpont egyeztetés céljára! Hívjon bizalommal hisz 28 év sikeres szakmai tapasztalattal, kedvezményekkel várjuk leendő ügyfeleinket! Árendás Kata ;06702065586 Cégtulajdonos

Ne sajnálja ránk idejét, hiszen a szerencse mindenkinek jár!
Irodánk az ingatlan megvásárlásához díjmentes hitelügyintézést is biztosít, kérjen időpontot!

Bármely bank ajánlatait kidolgozzuk Önnek és lebonyolítjuk az ügyintézést az Ön igénye szerint díjmentesen akár 1,5 hónap leforgása alatt!

28 év szakmai tapasztalattal, ügyvédi háttérrel segítjük Önt!
Energetikai tanúsítvány készítését akár egy napos határidővel vállajuk!


Dőljön hátra nyugodtan, irodánk Ön helyett intéz mindent, a lakás megvásárlásától az eladásig, a hitel ügyintézéssel egybekötve!

Amennyiben a vásárláshoz az Ön ingatlanát is el kell hogy adja, irodánk ennek ügyintézésében is teljeskörű segítséget nyújt! Egyedi díjazással, sőt akár díjmentes értékesítéssel is!

Keressen telefonon vagy küldjön SMS-t , illetve Viber-en, WhatsApp-on, e-mailen is elérhetőek vagyunk hétfőtől vasárnapig: +36 70 206 55 86

Hívjon bizalommal, mi rendelkezésére állunk 28 év sikeres szakmai tapasztalattal!
Egyedi kedvezményekkel várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket, díjazásunk 1,5%-tól elérhető!

Az ingatlan adatai
Státusz:Eladó
Feltöltés dátuma:2022.07.18
Típus:Használt lakás (4 emeletes, tégla)
Állapot:Újszerű
Szerkezet:tégla
Város:Tatabánya
Városrész:Paletta lakópark
Cím:Paletta
Méret:56 m2
Szobák:2
Fűtés: Egyedi mérős
Melegvíz: Távmelegvíz
Emelet:2
Fürdőszobák száma:1
Mellékhelyiségek száma:1
Lift:nincs
Parkolás:utcán

VISSZAHÍVÁST KÉREK
Az Ön neve
Az Ön telefonszáma
Biztonsági kód: *