Használt lakás (4 emeletes, panel) - Tatabánya


Méret
52 m2
Szoba
2
Állapot
Jó állapotú
26 900 000 Ft
1161
Ingatlan azonosítója

Érdeklődés: +36 70 206 55 86

Részletes információk
Tatabánya kedvelt részén a Sárberki lakótelepen ,3.emeleten 2 szobás ,jó állapotú,új nyílászárós,erkélyes lakást kínálunk eladásra. A szobák laminált parkettásak,konyhában új Ikea-s konyhabútort kapott helyet. A lakás frissen festett,ideális akár befektetésnek,vagy saját célú lakhatásra is. Kifizetést követően azonnal költözhető. Az ingatlan vonzáskörzetében található iskola,óvoda,orvosi rendelők,több nagy bevásárló központ,Csónakázó-tó. Bármilyen kérdése maradt? Keresse irodánkat bizalommal a nap bármely szakában. Telefonos időpont egyeztetéssel szívesen állunk rendelkezésére vagy küldjön SMS-t szívesen visszahívjuk!!! Amennyiben banki hitelre is szüksége van a megvásárláshoz,?? Kiváló szakmai gyakorlattal irodánk díjmentesen segít , független banki ügyintézéssel a megvásárlásában!! Amennyiben ez ingatlan megvásárlásához az ön lakásának eladására is szüksége van? Irodánk 28.éves szakmai tapasztalattal AKÁR- díjmentesen is segít értékesíteni ingatlanát!! Forduljon hozzánk bizalommal, hisz szakmai tapasztalatunk magáért beszél! H-V: 9;00-19;00 Tel.:06/70206-5586

Ne sajnálja ránk idejét, hiszen a szerencse mindenkinek jár!
Irodánk az ingatlan megvásárlásához díjmentes hitelügyintézést is biztosít, kérjen időpontot!

Bármely bank ajánlatait kidolgozzuk Önnek és lebonyolítjuk az ügyintézést az Ön igénye szerint díjmentesen akár 1,5 hónap leforgása alatt!

28 év szakmai tapasztalattal, ügyvédi háttérrel segítjük Önt!
Energetikai tanúsítvány készítését akár egy napos határidővel vállajuk!


Dőljön hátra nyugodtan, irodánk Ön helyett intéz mindent, a lakás megvásárlásától az eladásig, a hitel ügyintézéssel egybekötve!

Amennyiben a vásárláshoz az Ön ingatlanát is el kell hogy adja, irodánk ennek ügyintézésében is teljeskörű segítséget nyújt! Egyedi díjazással, sőt akár díjmentes értékesítéssel is!

Keressen telefonon vagy küldjön SMS-t , illetve Viber-en, WhatsApp-on, e-mailen is elérhetőek vagyunk hétfőtől vasárnapig: +36 70 206 55 86

Hívjon bizalommal, mi rendelkezésére állunk 28 év sikeres szakmai tapasztalattal!
Egyedi kedvezményekkel várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket, díjazásunk 1,5%-tól elérhető!

Az ingatlan adatai
Státusz:Eladó
Feltöltés dátuma:2022.07.29
Típus:Használt lakás (4 emeletes, panel)
Állapot:Jó állapotú
Szerkezet:panel
Város:Tatabánya
Városrész:Sárberek
Cím:Sárbereki ltp
Méret:52 m2
Szobák:2
Fűtés: Távfűtés, radiátor hőleadókkal
Melegvíz: Távmelegvíz
Emelet:3
Erkély típusa:Erkély
Fürdőszobák száma:1
Mellékhelyiségek száma:1
Lift:nincs
Parkolás:utcán

VISSZAHÍVÁST KÉREK
Az Ön neve
Az Ön telefonszáma
Biztonsági kód: *